Nieuwe versie Sumsonite – Muhlebach 2022

Nieuwe versie Sumsonite – Muhlebach 2022

We hebben ruim de tijd genomen om te ontwikkelen, uit te proberen, te testen, nog meer te testen en bij te schaven. Nu zijn we klaar! De nieuwe versie van Sumsonite zoemt zachtjes online op onze servers, klaar om je te ontvangen. De werknaam van deze versie luidt Sumsonite-Muhlebach, vernoemd naar een vakantieplek waar de eerste ideeën voor deze nieuwe versie gelegd is. Trots zijn we op het resultaat!

In de nieuwe versie van Sumsonite is onze missie verder uitgewerkt. Onze missie is Projectdata zodanig te verbeelden dat het tot nieuwe inzichten en verbanden leidt waardoor projecten beter worden.

Sumsonite-Muhlebach hebben we voorzien van zeer innovatieve visualisatiesoftware. Hiermee ben je in staat om de projectdata van al je projecten in dashboards en andere prachtige, dynamische, visualisaties weer te geven. Het mooie is ook nog dat wij al een aantal dashboards voor je hebben gemaakt en die helemaal naar behoefte met je eigen visualisaties uitgebreid kan worden.

Daarnaast hebben we de nieuwe versie vooral doorontwikkeld op gebruiksgemak en snelheid en het samenwerken aan de projecten op één platform. Hierdoor zijn projectresultaten, rapportages, uitgangspunten en achterliggende stukken door iedereen die toegang heeft, in te zien.

De komende tijd willen we je met een aantal posts graag op de hoogte brengen van alle aanpassingen in het nieuwe Sumsonite.

Nieuwsgierig? Hou onze kanalen dan in de gaten: LinkedIn, Twitter en Blog of neem direct contact met ons op via info@sumsonite.nl.

 

Sumsonite bestaat al ruim 17 jaar en wordt al 8 jaar online door onze klanten gebruikt. De software is ontworpen dóór en vóór plan- en gebiedseconomen uit de publieke en private sector om het samenwerken in projectteams, tussen diverse ontwikkelpartners en externe adviseurs te vergemakkelijken. Onze ervaringen met reeds bestaande rekensoftware waren slecht; de schermen leken eerder op een boekhoudpakket dan op een grondexploitatiemodel, van rekenresultaten aflezen was geen sprake vóórdat de kleinste (niet ter zake doende) details ingevoerd waren. Daarbij bood elke aanbieder een scala aan dure cursussen en terugkomdagen aan voordat je de doorgaans blackbox, die de software was, kon doorgronden. Het alternatief was communiceren via je spreadsheet. Uit oogpunt van professionaliteit echter, is communiceren met spreadsheets naar je opdrachtgevers gewoon not done. Zo’n grote spreadsheet is vaak alleen te doorgronden voor de maker ervan.

Sumsonite is ontwikkeld door de adviseurs van Sumcity Advisory. Sumcity is een adviesbureau dat voor projectontwikkelaars en gemeenten rekent aan de haalbaarheid van complexe businesscases waar vastgoedexploitatie en grondexploitatie elkaar snijden. De grond- en vastgoedberekeningen in Sumsonite zijn gebaseerd op de vakkennis en jarenlange ervaring van de Citizens met rekenen en rekenmodellen.

Comments
Share
Pascal

Leave a reply