Dit zijn de Sums

Adviseurs met vakkennis
team image
Arne Marsman
Planning & Control
In 2001 heb ik mijn studie Sociale Geografie aan de Universiteit van Amsterdam afgerond. Sindsdien werk ik als planeconoom aan project- en gebiedsontwikkelingen. Ik heb dat gedaan vanuit het perspectief van corporaties, gemeenten, projectontwikkelaars en publiek-private samenwerkingen. De complexiteit van binnenstedelijke gebiedsontwikkeling benader ik met een nuchtere, sterk analytische blik.
team image
Frank Heyligers
WRO & Contractmanagement
Na mijn universitaire studies in Wageningen en Delft heb ik als stedenbouwkundig adviseur gewerkt in het publieke domein en in de private sector van de bouwwereld. Mijn kennis en ervaring ligt op het gebied van landschapsarchitectuur, stedenbouw en architectuur en ik heb een uitgebreide expertise op het gebied van publiek en privaat grondbedrijf alsmede gebieds- en projectontwikkeling. Ik ben altijd op zoek naar samenwerking met respect en gevoel voor alle partijen en voor ieders belang om daarmee een algemeen gedragen waardevolle oplossing te realiseren.
team image
Pascal Sijstermans
Haalbaarheid & Waarde Sturing
Na mijn studie Civiele Techniek heb ik Stedenbouw gestudeerd aan de Academie voor Bouwkunst in Rotterdam en heb in 2008 mijn Master City Developer aan de Erasmus Universiteit afgerond. Ik heb een creatieve kijk op de haalbaarheid van projecten en werk zowel op operationeel als strategisch vlak. Daarnaast heb ik veel ervaring met het werken in zowel technische als politieke omgevingen.
team image
Annelies Rahakbauw
Financiële analyse & strategie
In 2010 heb ik mijn MSRE opleiding aan de Amsterdam School of Real Estate afgerond. Ik heb ruime ervaring in financiële vraagstukken bij woningbouwcorporaties en werk graag aan complexe vastgoedvraagstukken. Daarnaast lever ik graag een bijdrage aan optimalisatie van processen. Hierbij gebruik ik mijn analytisch vermogen, doortastendheid, doorzettingsvermogen en enthousiasme.
team image
Chrit Meertens
Allround gebiedsontwikkelaar & researcher
Een afgeronde studie Bouwkunde richting stadsvernieuwing en volkshuisvesting heeft geleid tot een carrière bij het grondbedrijf van de gemeente Amsterdam, Hoofd verhuur en Hoofd technisch beheer bij woningcorporaties en als gebiedsontwikkelaar bij twee projectontwikkelaars. Mijn sterke kant is dan ook projecten vanuit verschillende kanten te kunnen bekijken.
team image
Eelco Lagas
Allround strateeg op gebied van Ruimtelijke Ordening, Projectontwikkeling en Contractmanagement
Na mijn studie aan de Hogeschool Utrecht heb ik mij verder geschoold bij de UvA en de bestuursacademie Tilburg op het gebied van samenwerking tussen private partijen en lokale overheden. Mijn loopbaan karakteriseert zich door de diversiteit aan organisaties waarvoor ik heb gewerkt, zoals gemeenten, projectontwikkelaars, woningbouwcorporaties, ontwikkelende aannemers en beleggers. Bij deze organisaties heb ik zowel adviserende als leidinggevende functies bekleed. Hierdoor kan ik mij bij bijvoorbeeld bij complexe gebiedsopgaven goed inleven in de wensen van alle betrokken partijen en zo een meerwaarde leveren.