Een nieuwe mijlpaal voor Sumcity Advisory!

Een nieuwe mijlpaal voor Sumcity Advisory!

Gijs Ursem is de eerste stage-citizen die ons team voor de komende 6 maanden komt versterken.

Gijs: “De enorme brede bureauervaring van de Sumcitizens op het gebied van gebiedsontwikkeling, waardering van grondposities en grond- en vastgoedexploitaties sluiten goed aan op mijn ambities. Met name de financiële competenties in gebiedsontwikkeling hoop ik de komende maanden binnen het bureau verder te ontwikkelen”
“Ik ben 2e-jaars student bouwmanagement en vastgoed aan de Hogeschool IN-Holland Haarlem. Hiervoor heb ik een MBO opleiding bouwkunde op het Nova college in Beverwijk afgerond.
Binnen Sumcity zal ik mij de komende maanden met de enthousiaste ondersteuning van de citizens verdiepen in de toekomstige ontwikkeling van Nederlands vier grootste steden en in bijzonder naar vormen van klimaatadaptatie, de omgevingswet en de verstedelijkingsopgave in deze steden.
De resultaten van dit onderzoek helpt de sumcitens weer verder in hun projecten en model- en productontwikkelingen en het helpt mij met het vergaren van een brede blik op de stedelijke dynamiek. Daar waar mogelijk ondersteun ik de citizens in hun projecten met deskresearch en met het rekenwerk.
Ik kijk er naar uit om ook met u kennis te maken.”

Comments
Share
Pascal