Sumcity toetst haalbaarheid van verlegde A9

Sumcity toetst haalbaarheid van verlegde A9

“Sumcity Advisory heeft in opdracht van de gemeente Haarlemmermeer en Rijkswaterstaat namens de overige bestuurspartners de Provincie Noord-Holland, de Stadsregio Amsterdam, de gemeente Amsterdam en Schiphol Nederland BV een onafhankelijke toets uitgevoerd op aan de orde zijnde cijfers met betrekking tot de dekkingsopgave van het project Omlegging A9 te Badhoevedorp. Sumcity Advisory heeft in de afgelopen maanden de juistheid van de gepresenteerde cijfers onderzocht alsmede de juistheid van de wijze waarop deze tot stand zijn gekomen. Buck Consultants International heeft in dit kader een onafhankelijke toets uitgevoerd op het programma op de aan de orde zijnde ontwikkellocaties.”

Comments
Share
Pascal

Leave a reply