SUMCITY AAN DE SLAG BIJ VIVARE

SUMCITY AAN DE SLAG BIJ VIVARE

Sumcity Advisory adviseert woningcorporatie Vivare in Arnhem dit jaar bij de toetsing en optimalisatie van de gebieds- en vastgoedexploitaties. Naast een toetsende rol is er ook een belangrijke taak in het overdragen van specialistische kennis op het gebied van grond- en vastgoedexploitatie en waardesturing. Hierbij zal Sumcity de corporatie helpen bij het vertalen van de wijkplannen naar een strategisch meerjareninvesterings-perspectief waarbij waardesturing van de vastgoedportefeuille een belangrijk aspect is.

Vivare is een grote corporatie, met meer dan 23.000 woningen, actief in actief in zes gemeenten (Arnhem, Duiven, Overbetuwe, Renkum, Rheden en Westervoort) en 18 plaatsen (Arnhem, De Steeg, Dieren, Doorwerth, Duiven, Ellecom, Elst, Groessen, Heelsum, Heveadorp, Loo, Oosterbeek, Renkum, Rheden, Spankeren, Velp, Westervoort en Wolfheze).
Vivare haalde onlangs het nieuws vanwege de verkoop van ruim 600 woningen in de gemeenten Arnhem, Duiven, Westervoort, Renkum, Rheden en Overbetuwe aan QSP ESS BV, een investeringsmaatschappij van de Amerikaanse belegger Soros.

Comments
Share
Pascal

Leave a reply